Bemutatkozás

Tele van mindenki problémákkal konfliktusokkal. Érzelmeink, indulataink hajtanak bennünket, a megértés, empátia, szeretet, vagy pragmázis háttérbe szorul. Ha ennek a skálának elemei arányosan jelennek meg, akkor a csoda, a mediáció során majdnem mindig megtörténik: a kibékíthetetlen ellentétek feloldódnak.

Ez egy igazi kalandtúra: Elszakadni az ellenségképtől, és eljutni a megoldásig. Védőfelszerelés nélkül, kezdőknek is!

A per szót kitöröltem a szótáramból, helyette a permegelőzés, egyezség, és ezek szinonimáit tekintem alapvető fontosságúnak.Vattay Péter Mediátor

Vattay Péter

Gyakorlott mediátor
Igazságügyi engedélyszám: 00380/2003

13 éves medációs gyakorlattal rendelkezem. Az élet szinte minden területét érintően volt alkalmam segítséget nyújtani vitás ügyek megoldása során embereknek, cégeknek, szervezeteknek. Célom mindig a felek által vállalható megegyezési pontok kialakítása, a permegelőzés volt.

A per szót kitöröltem a szótáramból, mert helyette a permegelőzés, egyezség, és ezek szinonimáit tekintem alapvető fontosságúnak.Lelki problémák, önismereti gondok, félreértések, párkapcsolati problémák, kamaszkori problémák, stb. állnak a legtöbbször a szociális jellegű megoldatlan vitás helyzetek hátterében. Mindig a dolgok mélyére kell nézni, és nem a jelenségek szintjén kell az okok után kutatni. Csak ebből kiindulva lehet eredményt elérni.